ländet

UT TILL LANDET I MORA BY
FAVORIT I REPRIS DÄCKA I BUSKE ELLER NGT VI FÅR  SE VAD SOM LA HÄNDER
ADJO

förbanad

idag blev jag förbanad när jag tappade(/nån snodde?!??!) mitt busskort
idag blev jag förbanad när jag tappade(/nån snodde?!??!) mitt satskort
idag blev jag förbanad när jag tappade(/nån snodde?!??!) kortet på knott
idag blev jag förbanad när jag fick gå hem från älvsjö st för att ingen jävel ville hämta mig

äntligen måndag!

Känns alltid lika skönt att lämna den hemska heögen bakom mig och satsa gärnet på veckan som väntar!
Men som tur är så är det ju en kort vecka och dessutom valborg! och det är grymt!
På valborg ska jag festa på en båt, den kombinerad 18 års fest och valborgs fest! det är ju skit najs får hoppas att man inte trillar över bord å sånt!

Idag har jag lärt mig: att i Sverige finns det ett konkurrensverk osm kontroller att konkurransen i Sverige går rätt till och att man kan somna på en jätte liten hård väska.

Idag blev jag förbänand:för jag hade ett jätte svårt och långt spanska prov

Idag blev jag glad : för jag fick vara backup och att jag inte åt nått godis i skolan



Idag har jag lärt mig: Massor om teambuilding (var med klasen på brandövningsfältet i ågesta och gjorde massa roliga övningar!!!) tex. att man ska uppmuntra varandra, vara engagerad, hjälpsam, ta ansvar och samtidigt
HA KUL!

Idag blev jag förbanad:
När ljungskile kvitterade på matchen, Det var hands!!!!

Idag blev jag glad: När slutsignalen gick och djurgårn vann med 2-1 WIEE


image230
klättra i berg, fett QL

bert karlsson

SKÖN MÄNNISKA!
Såg på pogrammet "Carina flyttar in" vilket var helt sjukt roligt när hpn flytta in hos bert.
Kastar in posten i hallen, åker bil till jobbet fast det är typ 200 meter från där han bor!!
och Palla ligga hela tiden, okej att det är skönt att ligga men nån gång kan man ju sitta eller kanske stå upp! HAhA
det är ganska grymt att han har ett självförtroende som skulle kunna räcka till alla som inte har nått
och älska att han älskar schlager och han äter semlor som en gris, men vad gör det? han tjänar skit mycket pengar och är genom ärlig och kaxig! och jävligt säxy....

image229 scttek!

wooho

Imorgon kl åtta äre derby som gäller! Självklart kommer djurgårn krossa aik så det är lungan. Vädret ska bli asnajs och när man är taggad som fan kan inte mkt gå fel!

image228






solen skiner fortfarnade och snart är det käk. sissi är en stjärt och vad som händer ikväll får vi se. kanske en utflykt med knott och the secret person. VEM VET?



HARE

bönder vs. frusna män?

På Onsdag kl 20:00

Är det premiär för programmet Frusna män söker kärlek
Jag är då ett självklart fan av bonde söker fru på tv4 och nu har alltså kanal5 kommit med en motsvarighet.
Kommer de frusna männen från norr att leva upp till de småländska bönderna?
Ja, det återstår att se på Onsdag. Jag kommer iaf inte att missa det!

image226
heta skoter män! ggrrr

carlos med vita byxor!

Lite aldrig på dessa små människor. De är falska, ljuger och luras. Sen springer de där ifrån i all hast. ICKE att lita på alltså.
image225



OBS: Lita Inte heller på erik ponti

jahapp

Så den 17/4 fick jag en kusin till!
Var och hälsade på henne igår och vad ska man säga, hon var väldigt liten!
 Eftersom jag inte gillar min andra kusin som är 3 år eller snarare så gillar hon inte mig så hoppas jag att jag ska bli lite mera omtyckt av den här lilla rackaren.  SÖT var hon ialf och det kommer man ju långt på.

image224

Som sagt har jag en lugn helg denna helg fråga mig inte riktigt varför men jag kände för det. Ikväll har jag dock lite förväntningar eftersom jag ska träffa en som kanske kan bli en speciel.
Mitt vad mot han som inte får nämnas vid namn går skit bra! 1 vecka och 1 dag!
Frida Bergkvist är fortfarnade sjuk jag tror hon behöver mera vitaminer.
Lollo är fortfarnade borta..undra vart hon är....

Finn ett fel!

Detta är en bild, tro det eller ej men så är fallet! Dock är det en LITEN detalj på bilden som saknas...är du klok nog att lista ut vad som saknas?

image222

Igår var en scchhöön//ssccttek kväll!
Det var FF hos nussi så då passade ungdomarna på! De rökte vattenpipa, badade jaacuzzi, therese och knott somnade sötti hos han som inte får nämnas vid namns säng till fotbollstabbar! Mycket mysigt!
Dagen start var väl inte den bästa pga att direkt när man kom till skolan var det nationella i engelska, ja vad ska man säga om det? jo det gick väl int eås bra men det var ju inet oväntat precis! Till lunch serveradespannkakor med lingonsylt! hmm sådär kunde ju vart gott med jordgubbssylt eller nått!
Efter skolan åkte jag till stan med mamma och köpte en jacka.

HAHAH juste jag glömde nästan JAG FICK EN KUSIN IMORSE! En liten flicka som heter patricia, ska nog åka och hälsa på henne ikvälll!!

Strålande solsken och lite sömnparalys!

Vaknade imorse hos en person som inte får nämnas vid namn i denna blogg och var helt ensam i huset, jag hade dock sömnparalys och var förlamad i hela kroppen, kunde inte röra mig prata. Efter vidare efterforskningar och lite googlande kom jag fram till detta:

Sömnparalys eller sömnförlamning är ett förlamande tillstånd som kan uppkomma när man håller på att somna eller vakna. Under REM-sömnen stänger hjärnan av de flesta av kroppens viljestyrda muskler för att man inte ska röra sig när man drömmer.  Den enda undantaget är ögonen, som i verkligheten rör sig som i sömnen. Muskelkontrollen stängs av för tidigt eller slås på för sent så att man inte kan röra sig trots att man är vaken. Om man inte vet vad som har hänt får man lätt panik när tillståndet uppkommer, men det är inte farligt och går över av sig självt efter ett tag. Vissa människor kan få hallucinationer av olika slag när de är i sömnparalys, s.k. hypnagoga och hypnopompa hallucinationer. Dessa kan bestå i skräckfyllda känslor av att någon är i rummet eller vid sängen samtidigt som man själv inte kan röra sig. Den förlamning och de hallucinationer man upplever vid sömnparalys, är således delar av REM-sömnen som stannat kvar trots att man redan har vaknat. Ofta känns det som om man inte kan andas, som om man håller på att kvävas.

Efter nationella drog jag och några till OBSAN vid odenplan och käkade glass och kollade på några coola sk8er bois som ramlade omkring i solskenet.
Kände även att det var dags att växa upp och tog en tripp till stadsbiblioteket där jag aldrig någonsin satt min fot innan. MÄKTIGT

image221

bibblan och parken där vi satt!



VAR ÄR LOLLO?!

Bli medlem i Facebook teamet "var är lollo" idag så kan vi tillsammans kämpa för att hitta henne!

image220

Lollo i sina bästa dar, kom tillbaka!

"sover du hos mig får du ont i stjärten imorgon"

BIO PÅ SAGA IDAG.
Himlens HJärta visades på den lilla bioduken då Frida, Mikaela, Jennifer och Therese slog sig ner i den lilla biosalongen och sänkte drastiskt medelåldern en aning.
Filmen utspelade sig i två olika lägenheter i två rum hela tiden. Med olika vinklar för andra perspektiv. Fyra skådespelare medverkade (samt en röst som var advokat)
Det handlade om två par som var mycket goda vänner varav två vänsterprasslade med varandra. Det blev mycket intriger, blod, svett och tårar. Frågeställningarna man kan ställa sig själv är, Vad vann Susanna på allting? Hur kommer det gå för henne och Lars nu när han och Ann har gjort slut och Ann har gått tillbaka till Ulf? Kommer Susanna ta tillbaka Lars i sitt liv efter allt? Och har verkligen de lärt sig något av de som har hänt? Vad tycker Elin om att Lars är tillbaka som pappa igen efter sveket? Kommer de två paren träffas igen? Hur går det för Ann och Ulf nere på Gotland? Vad hände med Toscana resan? Kommer Ulf någonsin träffa den okända kvinnan från Oslo?

Mikaela summerade filmen med ett stark ord: OBEHAGLIG

Som sagt finns det många frågor att ställa sig och kom ihåg gott folk, fantasin sätter inga gränser!

Efter filmen träffade vi också på Bingo Rimer med dotter på tunnelbanan, dottern sjöng sången "Pappa Bingo, Pappa Bingo" om och om igen..


image219

Gänget i filmen


nästa, barkaby

neeee vi kommer inte komma heem från viksjö femtontusen mil utanför stockholm

GLAD/SKOLA/TRÄNING/THERESE

Hejsan!
Idag har jag varit på ett strålande humör tror jag . Det jag trodde skulle bli ännu en kall dag blev istället till en härligt våreftermiddag/kväll!
I skolan flöt det på bra och vi hade ett tal på retoriken som gick kanoners! På SFG gruppen hade viki tagit med sig bullar och muffins från sitt cafe som hon jobbar på, som vi mumsade i oss, på ca vad ska jag säga mellan tummen och lillfingret 2-5 minuter! :D
Efter skolan hade jag redan bestämt att jag skulle träna men det visade sig att jag behövde 2,5 timmars sömn innan jag gav mig ut i spåret! kl vad ska jag säga cirkus 19 00!
JÄVLAR vilka vårkänslor jag fick, alla säger att dom har fått dom men just när jag var ute å sprang så kände jag verkligen att gårdagens bakslag med snö INTE kommer igen!
För fösta gången i mitt liv tyckte jag att det var skönt att springa av sig lite, det är trots allt en slags avkoppling på nått underligt sätt. Fast tyvärr verkar inte konditionen vara riktigt med mig men vafan man kan ju ha lite otur, lite för mycket chips!

Vad hände nu då? jo jag tror jag ska slå Therese en pling det var ett tag sen vi hördes och jag behöver prata av mig med henne! Kanske bjuder över henne på en fika? vem vet



ALLA SNUBBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!



HAHAHAHA! ENYOY!

(tack frida för den jazziga länken)'

Var bara tvungen att lägga till den här lilla MYSIGA jazziga länken, jag lovar nu jazzar med!


adventure

Idag har man inte varit mycket i skolan, Även fast vi började 8 och skulle sluta 15.30.
Det börjar med att i telefonplan utbrister smartasset mikaela att hon har glömt sina expo papper hemma(till redovisningen samt inlämningen, sista expo lektionen YEEAH) så det är bara att vända tillbaka. Där stannar vi ett litet tag och käkar (för min del blev det chipsutlagda på tallrik med skivad ost över och sen skjuts in i micron SMASKENS)
vi åker tillbaka till skolan och kommer en timme försent till texten, som iof är i typ två timmar men men.
Efter texten kommer mikaela på. Satan, papprena! så har hon glömt expo papprena hemma IGEN! Vi skyndar oss till nationella engelskan som vi skulle ha och barbro låter oss göra först så vi ska hinna hem på lunchen och sen komma tillbaka till svenskan.
Så efter eng drar vi hem igen, och eftersom att bussen går en gång i halvtimmen så stannar vi hemma och käkar lunch, kommer tillbaka till skolan när det är ca fem minuter kvar på svenskan, wiho.
Sen har vi expo, och sen blir det tuben igen!
Nu har vi precis käkat upp en stor kringla med vaniljbulle och druckit en puckotetra. Måste ju tagga till middagen på kines stället vi ska till ikväll eftersom Nina fyller år. woho tunnelbana igeeeeeeeen! :D:D

image217
fett QL att åka tuuub

mer om the new ones

På uppfarten står även en taxibil parkerad, även verkar redan halva släkten hitta hit och står i en samlat gang och snackar! Dock har jag glödjade nyheter också!  Det finn en riktig cassanova också mmm sääxy, man 20 års åldern, ljusa tajta jeans, vax i håret, solglasögon! Ett måste!

Dock tror jag inte Tezan kommit på en bra present utan VImåste hjälpa henne på traven!
Jag funderar på en sån där underbart allt iallå desperat housewives presentkorg med lite vin, lite blommor, nått hembakat?

image216

Therese har fått nya grannar

Äntligen har det flyttat in nya människor i huset mittemot therese, tänkte man.
sen räknade man en orange, en vit, och en röd turban, två med bombarbyxor och en beslöjad tingeltangelbrud i en turkos kreation, de kom i deras bmw och mercedes, najs. säkert lite mer folk man inte sett. och ungar. Hela släkten har flyttat in. Snart blir hon bjuden på currykalas också. Ska ge dem en riktigt fin sillmiddag i inflyttnings present.

hahaha

Ibland blir man så glad!
Under den här veckan har tre insidenter fått mig att få ett såkallat skrattanfall!

1. Idag när vi sitter i klassrummet och väntar att vår mentorstid ska börja, så hittar jag och robin LOY ett par spanska tidningar. Vi bläddar igenom dom lite och komemr tillslut till tv-grejen ( där man tittar vilken tid pogrammen börjar) ialf då hittar man att idag på deras kanal börjar "me llamo earl"

2. När vi på naturkunskapen sitter vi och har en klass diskution om evulutionen! Jag sitter bervid Natalie i min klass. Vi pratar om isbjörnar att dom ändart sig så dom är vita blala och då viskar jag till natalie,
-fan vad tråkigt att vara isbjörn för då lever man bara på is typ!
då svarar hon ganska snabbt och väldigt seriöst och berstämmt!
-men vafan jennifer, isbjörnar bor ju i iglos!!
HAHA orka, det värsta vara att hon var helt seriöst tills halva klassen sa att det är faktiskt inte isbjörarna som bor i iglos, utan männikan!

3. På metros baksida av tidningen visades alla sommarens glasser och jag och frida och emma satt och stirra på glassarna och sa vilka vi tyckte var godast. Efter att vi sagt nästan alla så sa frida:
- men jag tycker faktiskt nigger är väldigt god, hmm chockladen
då svara jag
- ja den är ganska underskattad, sen såg jag att några log åt oss men jag var rebell och kollla lite surt på dom som svar!
Sen lämnade vi ämnet och efter sågra stationersa jag! Men vafan frida det  heter ju nogger!

image214 image215

(glassen "nigger" och isbjörnarnas hem, iglon!)

WTF

INTE LOST FÖRRÄN 7 MAJ! JÄVLA IDIOTER

DUBBEL INLÄGG!! =D=D=D

Woooho, nu är jag hemma i vardagen igen, KUL..
Nej men resan var grrrreeat kan man säga. Ute och jazzaa loss på krogen 24/7! YEAH! samt lite skidor.. skall icke skryta om backarna..




Lost är sjukt grymt, DOCK är det sjukt svårt att förklara det som hänt. Rättare sagt det är sjukt omöjligt. Fråga aldrig någon som har följt hela säsongen om vad som har hänt hittills. Det spelar ingen roll du kommer ALDRIG att få reda på vad som har hänt. Och om personen i fråga berättar någonting kommer du bara bli mer och mer fundersam och det kommer komma upp fler och fler saker som man glömt berätta och som gör hela skiten mer invecklad.Ett tips. Ladda hem eller köp alla avsnitt/säsonger det är vääääärt det  =D

image213
tagga till redan nu, det börjar kl 21!

ALå

ÄÄntlgen fungerar bloggen igen! Jag trodde verkligen inte att jag skulle överleva! sheaaat!
JAJA back in school med allt som hör till! Idag hade vi matteprov jag fick G tror jag! Jag och jacke the killer fick mvg på historian! Det var najs, men jag skryter inte! kom ihåg det!

Therese Lindblomma är back in town och laddar nu batterierna hemma eftersom hon har åkt på en halsfluss! UNDRA VARFÖR?!?!? menmen

Idagg är det teater som gäller med skolan! Spännade!! Figaro på operan ( komedi)

Idagg var det även 1 april och jag har dragit massa roliga JOKES som att jag har tagit hål i tungan till mami! hon har inte svarat än men hon kommer väl freaka STTOOORT! daviee Z sms att jag hade färgat mitt hår oranget och kortklippt, läckert!

XOXOXOXOXOOXOXOXO Gosssssssssss görl


RSS 2.0