väntan

Jag måste bara säg att jag älskar nyårs hetsen innan nyår, den är fan den ända stressen som är rolig, pröva kläder, smycken och annat mys! längtar tills imorgonm då jag ska få se alla läckerbitar fit for fight! ;)


TUDIILOO

tjaba!
Jag har inte vart så aktiv på bloggen men detta beror på att
1: det är inte lika kul att skriva blogg ensam och
 2: när man har jullov spenederar man inet så mycket tid med datan!

Men jag måste ändå tipsa alla party animals om två grymma filmer
1: RÅTTATOUILLE en mysig animerad film som handlar om en råttaa! COOL
2: GOOD LUCK CHUCK en jävligt rolig film som man skrattar sig hes till :P


28-dec-2007 01:39
TEZ
Hej! Nu är jag i niagara falls i canada!
Fick inte nått svar på mitt förra sms men det kanske blev nått fel. :P

Jag hoppas ialf du haft en jätte bra jul! puss!! <33

Kul att höra att flickan mår bra, senare fick jag ett svar att hon åt pizza i denna självlysande stad. Flickan är väl la go!!

image136
(julbild från 2006, alltid lika glad när det är jul!!)

15:00

Programmet presenteras av den fiktiva figuren Benjamin Syrsa och för den svenska speakerrösten - som delvis förnyas varje år - svarar sedan starten 1959 Bengt Feldreich. Avslutningsscenen där Benjamin (Feldreich) sjunger Ser du stjärnan i det blå i ljuset av ett stearinljus har blivit en svensk TV-klassiker.

15 00 på julafton är det kalle anka och hans vänner på svt1!
Det jag har funderat på är egentligen vilket litet klipp som är roligaste, asså alla har ju sin charm men jag vissa är ju egentligen VÄÄLLDDIGGT sugia!
 därför tänkte jag lista mina sämsta klippet!!!

Sämsta klippet
* lady och lufsen, det klippet är inte roligt man får bara höra en utdragen sång, inget bra med det klippet! fetttttt trist och den där köttbullen, inte okej!

image135

(njaa sådäär)


julafton!

24/12!
GOD JUL ALLA ÄLSKADE VÄNNER!!
HOPPAS NI ALLA FÅR EN JÄTTE BRA JUL!!


GRATTIS

JAG VILL BARA ÖNSKA ETT STORT GRATTIS TILL FRIDA BERGKVIST SOM ÄNTLIGEN HAR FYLLT 16 ÅR!
bättre sent än aldrig, vill även tacka för den trevliga kvällen! :) fett tråkigt att jag inte kan mobba frida att hon var fjortis för ett år sen längre.. :(

ÄVEN ETT STTORT GRSTTIS TILL VÅR ALLAS TESS MELLIN SOM FYLLDE ÅR FÖR NÅGRA DAGAR SEN!
hela middagen var ju faktiskt ägnad för dig också:) mvg i alla språk ämnen. inte illa!


MOT STATERNA

Om 24 timmar sitter jag på ett plan och är på väg mot staterna! The Big Apple also called New York!
Så idag blir det packa, packa, packa! (ska också hinna bli någorlunda frisk, käka middag med mikaela, amanda och lollo samt få ett kvällsbesök av allas vår knott! menmen,)
Min resa ser ungeför ut såhär:
Åker direktflyg till new york, stannar där i sex nätter: kollar på hockey, firar jul, går runt på stan & gör andra saker.
Sen på något sätt åker vi vidare till Canada och niagara fallen! Där bor vi i två nätter vid ett hotell precis vid fallet, där finns också en niagara fallet stad med massor av grejer att göra som en 3D bio och olik attraktioner (GHOST BLASTERS) och även ett stoooort inomhus äventyrsbad för alla barn! YYIIPPIEEE!
Efter det tar vi oss vidare till Toronto och där vette fan vad vi ska göra förutom att vi ska fira nyår där och äta nyårs middag i ett snurrande torn! "CN Tower, 553 meter högt, är en av världens högsta fristående byggnader. Inne i tornet finns bland annat möjlighet att virtuellt hoppa bungy-jump utför tornet eller klättra uppför det. Snurrande restaurang och nattklubb hör också till attraktionerna liksom glashissarna som tar upp besökare till utsiktsdäcket på mindre än en minut" wihoo
SEEEn efter två veckor är jag hemma i sverige igen och dagen efter är det skooola igeeen! yeeeeh

image127
Neeew yoork

image128

hotellet vid niagara fallet


äventyrs badet :D

image131

Toronto



God Jul & Gott Nytt År på er alla! Heeej dåååå //therese

image132

image134



hei suckers

Idag ska vi ta och skriva ett originellt blogginlägg om vad vi har gjort denna dag!
Båda gick i skolan som två duktiga studerande flickor ska göra. Sen åker therese hem och kikar på booorat och får då smset från jennifer som lyder:
"Tja! Vad gör du? <33"
"Jag kom nyss hem, do då? <33"
"jag är på väg hem till dig ;) är det okej? <33"
"Ja självklart! :)"
"Vi bakar något gott, annars kommer jag inte! <3"
"oki, var är du nu? <33"
"Jag är i centralen nu, JAG HAR SLUTAT NU INGEN MERA SKOLDAG! <33"
"oo fett najz! Ja kolla Borat <33"
"Vi kolla på borat sen och tjockis äta, men du kanske måste färga mitt hår sen <3<3!
"Abo! vi se, vi se.. <3"

Senare möttes flickorna @ L1ND8L0M5 PL@C3, ni vet det där stora huset på hörnet, granne med ålderdomshemmet! (och hennes nyinflyttade grnne som knott är rädd för..pga av nakenchock) DE lade sig i den stora sängen och kollade på andra avenyn reprisen, 30 min senare slocknade jennifer och therese kolla klart på borat! Men mitt i all stress får threseeseese  ett oväntat samtal från en kvinna med brytning, samtalet som sades vara kort varade istället i 20 min, med bl.a frågor om frysta maträtter och flygbolag. Nyvaken ochpigg bjuder jennifer in sig på  middag. Bertättar om sin dröm, att thersesesese mamma bettan G ringde och sa att hon skulle ut och supa och thresesed sa okej å lilla mamma svarade hon glatt!!
och nu kl är 18:03 noch nu är vi tillbaka där allt började fast nu har theseses sällskap och denna gång inte av bora@t utan her REAL friend Knott.


wwwwiiee // terrry kola och knorre daim

image126

(fin, bra bild)

laala

jag vill bara ge ett litet tips om man känner att man vill uppskatta en vän, då ska man skriva ett brev med en hejjarramsa på ex. sjung bergkvist tjalalala alla sjunger bergkvist tjalalala! man blir på bra humör men när man skriver det måste man tänka ramsan i huvudet det är liskom det som är poängen! vill bar ge lite tips så här innan jul och glöm inte att julen är till för barnen....inte alla k00la ungdommmmmmmmmmmar..

julklappstips

Nu är det tredje advent och dags för veckans julklappstips!!
Denna gång är det en grafräknare!
Lagom till skolans andra termin och ännu mera matte så passar det utmärkt!

image125
super priset 1.225 kr!!!!

Jule tider

Nu är det juletider och när det är juletider så nalkas det LUSSEBULLAR! så det är bara att börja baka, detta är ett exempel på hur man kan utforma sin lussebulle:

image124
detta föreställer då ett ihop pressat T och L
ENJOY

soilders

HEJ TJA HALLÅ!

Jag tror det är dags att skjuta alla stans duvor! Det går ta mig fan inte att gå i stan med frida längre!
Hon är sååå afraid of soilders(duvor på fridas språk). Hon tror nämligen att alla duvor i hela stan har ett mission att döda henne, alla soilders är onda!! Helt plötsligt när man går på en väg så flyger hon på en och säger att är soilders som attackerar henne, men egentligen så flyger dom bara över henne som vilken oskyldig liten fågel. Soilderna jobbar även i flock dom går alltid enligt henne i en såkallad gruppattack! LÄSKIGT! Frida börjar tro r även att hennes rädsla börjar gå över styr till en fobi och hävdar att hon behöver psykisk hjälp, snabbare än kvickt!
Så var varannan dag är man hjälte och skyddar(springer fram å skrämmer iväg duvfan)!
Själva sjukdomen tog sin fart när frida sen 22/12- 2006 fick en soilder uppflugen i fejjan! Sen dess... åå fett jobbigt!
image123
(i need a soilder)


natt tunering!

HOLA AMIGOS!

Inatt är det nattunering för hela slanten, kl 21:00 är det samling i skolan! Själva tuneringen börjar inte förren på natten så det blir en fet uppladding. Det är en innebany tunering å en fotbolls tunering! Klass vs Klass! FETT SPÄÄNNNAADDEE! vilken klass är sfgs bästa?! svaret kommer inatt!
MEN som inte nog med att det är massa matcher så är det också bästa utklädnad som gäller också, några klasser ska vara naturtöntar andra ska vara hipphppperss! och min klass ska vara SKI STARS! Det blir ju som lite två i ett både en idrottsdag å en annorlunda dag! det är k00lt!
+ att imorgon är det lucica kollande i js med massa gamla js guzzar och julia :D haha!
(mer info kommer inatt)
Natten kommer avsluta hemma hos mig med frida som sovkompis! snuff snuff!
//knooott



Som en stolt "bangare" av luciatåget i Johanskyttesskolan (eller bangare och bangare, jag var inte ens med från första början) imorgon bitti måste jag bara göra min röst hörd genom denna blogg.
Jag har ingen lust att se 92:orna stå med sina vita lakan och ett ljus i handen och sjunga lusselelle i tre kvart. För mig är det ingen stämning. Då kan jag lika gärna gå och se på ngt riktigt luciatåg. (eller göra ett eget själv, MYYCKET roligare :D ) Så det är därför jag inte dyker upp imorgon bitti!

ADJOOOOOO //therese

Rummel och rabalder

För någrar år sedan kunde man se urusla ungar spela rummel och rabalder på latjo lajban måndag- torsdag mellan 07: 00- 07:15. Spelet gick ut på att man styrde rummel och rabalders flygande matta genom olika banor, på vägen gällde det också att samla så många ostbågar som möjligt! Jävligt kul upplägg faktiskt! MEN som vanligt finns det en men, dom jävla snor ungarna som inte kan styra mattan med sina telefoner, men det västa av allt, dom kan ju inte svara på enkla frågor som  tobbe trollkarl ställde ex:
Vad heter du?- ääää
Hur gammal är du?- 9 eller 10
 Vart bor du?......inget svar
Nehä men då spelar vi rummel och rabalder...
sen när dom har spelat så ska dom få ett pris..
-Vad duktig du var, vad vill du ha för pris, ett rummel å rabalder spel eller en trolleribox? inget svar
- men då skickar vi båda två!

OJOJ  vad ska man säga!

image120 +   image122=

                                                    S         A         N         T       !

Julklappstips

9/12

Nu är det andra advent och det andra ljuset är nu tänt.
Och när vi på söndagseftermiddagen tänder vårat ljus så kommer det samtidigt ett nytt julklappstips för er alla!
Veckans julklappstips är...


En tysk sömn cd! Cd-skivan räknar sakta men säkert får på tyska.
Så känner du någon med sömnproblem är detta ett säkert kort i tomtesäcken, eller varför inte ge den till dig själv..
image119
Finns även på svenska och finska!

DEN ÄR FIN

kommer hem från amanda och till min stora förskräckelse har jag fått en liten present från mamma.
hon var nämligen på nån fest med jobbet och vilka var där?! JOO IDOLGRABBARNA SNYGG-ERIK, MATTIAS OCH DANNY!!!!!!!!!!!!!!
ooooooouuuuuuuu! så jag får en signerad singel med dessa gyllene grabbar. hahahaha mooobbbbbat jag hatar idol!!!!!


image118

Erik.Mattias.Danny

FANNNNNNNNNNN

OCH som pricken över iet så vinner sockisen marie helt fel!

JAAAAA IDDDOOOOOOOL FINAAAL!

eelller inte, idol är inte bra, nej nej nej inte någonstans.
samma gamla visa på de jobbiga artisterna. speciellt alla bög killar såsom "SNYGGERIK" osv (eller vad de nu heter) de blir ändå bara bortglömda om ett år. (förutom om de har fans som frida och gänget som följer dom i ur och skur!! ;)
neee, idol tittar jag bara på om jag blir tvungen!!

fast, audiotions är kul att kolla på :D:D:D

image117

wooohoo idol gänget

DAGENS HÄNDELSE

Skulle hoppa på 144 mot gullmars vid älvsjö station där sissi redan satt på bussen. min buss var dock tidig så jag slog mig ner och väntade. då kommer en liten tant och sätter sig brevid mig och börjar snacka, och då mernar jag SNACKA i år och dra. hon hade kommit från viking line, tagit taxi, åkt buss, skulle åka iväg igen den blablalblabl och blalba. skulle byta läkare till liljeholmen skulle träna ca två dagar i veckan. hon var ju ensam nu. hade ingen kvar. måste ju göra ngt. hon skulle till gynekologen dagen däreftetr( JAG VILL INTE HÖRA)
sen äntligen kom räddningen, bussen.
Hoppade på den. tanten fortsatte att snacka, jag nickade och log lite, hehe.
satte mig bredvid sissi. bussen startar och börjar åka. men då. instället för att åka rakt fram så svänger den. tanten blir lite chockad och skrikerr till busschaufören "NEEEEEEJ FEEEEL HÅÅÅÅÅÅÅLL!" busschaufören blir OXTOKIG, han skriker tillbaka VAD ÄR DITT JÄVLA PROBLEM JAG ÅKTE LITE FEEEL  VAD ÄR DITT PROOOBLEEEM!?!?!??!
en nybliven pappa sitter på sätet bredivd mig mellan gången och blir lite förnärmad, varför skriker han åt den staclars tanten? han ryter "ÖH VAD HÅLLER DU PÅ MED?" då får chauffören spel. han stannar bussen reser sig upp går fram mot tanten och börjar skrika. AAAAAAAAAA VAD ÄR DITT PROBLEEEEM?? pappan blir också galen. VAD GÖR DUUU?! VAD HÅLLER DU PÅ MEEED?! chaufören vänder sig till pappan, GAAAAAAAH TA DET LUGNT NI SKA ALLA AV NUUUU!!! det blir en liten skrik tvist och chauffören går tillbaka. sätter sig startar bussen och kör som EN IDIOT tillbaka till älvsjö station. Där öppnar han dörrarna och pappan med hans fru och barn går av. han muttrar, en sån idiot vill man inte åka med. När han går förbi chauffören frågar han "vad heter du?" chauffören blir GALEN IGEN och säger tillbakla DU ÄR PSYYKOOO, PSSYKKOOO, FRÅGA DIN PAPPA VAD JAG HETER, stänger dörrarna och muttrar för sig själv, "fråga din pappa"


SLUITSATS: BUSSCAUFFÖREN VAR HÖG ELLER PÅVEKRAD PÅ NÅGOT SÄTT, ELLER SÅ VAR HAN HELT DUMIHUVET.

sissi satt kritvit i ansiktet, jääättteeee räääääädd :D

JULKLAPPS TIPS

2 December

Nu ligger det till så här att Väckans ris och ros kommer ta jullov!! Alla behöver vi ju vila upp oss lite ibland!
Dagen till äran är det ju första avdent som jag hoppas ingen har glömt! Det betyder att det inte är långt kvar till jul!! Det i sin tur betyder ju att julklapps stressen börjar! HHJJÄÄLPPP vad ska man ge! Nu för tiden räknas ju inte bara tanken utan det matriela tinget ska ju vara dyrt å flasigt!
Därför har jag å tezan beslutat att hjäpa er med lite BRA julklapps tips ända fram till jul!


FÖRSTA ADVENTS JULKLAPPS TIPS:
EN MR BURNS MASK!!
image114
"denna pryl passar lika bra till vardag som fest"
 

VEM BRYR SIG!?!?!?

hatar dessa alla jävla "det-är-så-synd-om-dom kedjebreven som ylar omrking på facebook användarnas alla superwalls.
Visst och fine det är jääääätteeeeee synd om alla som har drabbats av sånt där men egentligen.. VEM BRYR SIG?
Finns det inga andra sätt för alla dessa fonder som samlar pengar till sånt där än att skriva det på en nät community?


Hi, my name is Amy Bruce. I am 7 years old, and I have severe lung cancer . I also have a large tumour in my brain, from repeated beatings Doctors say I will die soon if this isn't fixed, and my family can't pay the bills. The Make A Wish Foundation has agreed to donate 7 cents for every time This message is sent on. For those of you who send this along, I thank you so much, but for those who don't send it, what goes around comes around. Have a Heart, please send this. Please, if you are a kind person, send this on. PLEASE HIT FORWARD BUTTON NOT REPLY BUTTON. YOUR'S FAITHFULLY, AMY BRUCE [email protected]

 

plus att de mesta av det där säkert ändå bara är båg och bullshit.



dessutom är kedjebrev överhuvudtaget ett grymt dåligt påhitt


Looks like it's a HUGS WAR YOU BETTER HUG ME NOW! Pass this hug to all of your FRIENDS and back to me, see how many you get back! ~~~***HUGGGGG***~~~



guuuuuuuuuuuuuuuuulligt




KUDDKRIG! DU ÄR TRÄFFAD!


baaaaaaaaaajs, hellre dog jaaaaaaaag


4 filmer jag avskyr

  1. Sagan om ringen
  2. Narnia
  3. Star wars
  4. Harry Potter

Ser du nått samband mellan alla dessa filmer?
Jajuste där har vi ju det, det är bara ren skär fantasi magi trams filmer. Jag klarar inte den här typen av filmer de är så overkliga och fjantiga och det västa av allt är att jag verkar vara den ända person på hela joden som inte älskar harry potter å dom andra filmerna... Therese my lindblom är värst! När man ringer henne en fredags eftermiddag och frågar vad hon gör får man svaret:
- mennn åå ring inte å stör jag läser faktiskt HP(harry potter)!!

Men det som håller mig vaken på nätterna är inte alla överstående filmer, utan att det kommer en isbjörns film å nån guldig kompass, Guldkompassen heter den!! haha man får ju bara rysningar av namnet! DEN filmern kommer jag aldrig se! :)

image113 ( nu kör vi)


RSS 2.0