PALLA va BALLA

Jag säger bara det palla va balla
För, jag kan LOVA er, att vi två som styr äger fixar denna blog (WHATEEVAAH) står lix0m för uttrycket, palla va balla

Det är så självklart! Ibland pallar man inte! Det går inte att alltid leva upp till samhällets krav. Iof så är vi balla vad vi än gör så det är lite svårt att inte vara det liksom.. MEN MEN
Nu kommer lite balla foton på två balla bruuudar aaaaazzow


                                               image168image169




assoow jag säger bara palla va balla

SBN

Här om veckan kunda vi läsa i .se tror jag att de kommer börja att ha klädkontroll innan man kommer in på alla inneställen som typ SBN, THE WAVE,ELVERKET.. hallå palla liksom det finns ju inget bättre än att bara dra av sig kläderna och skriva sitt namn på ett vitt bandana och bara shaka loss loss till sommarpojkarna och basshunter´och sen lägga en LÄTT makeup och puffa till håret och sen kunna lägga ut dom utmanade bilderna på playahead.se och skriva, "jag och teezziii på SBN älsskaar diiig"  
vad tänker dom på, det blir ju inte samma gjej om man måste vara påklädd när man ska på 12-13 års disco, tack snälla att vi ska bli genomsökta innan man ska gå på disco....

MISS THE OLD TIMES:

image161

image162

image163

image164

image165


värdelöst

att fylla 17 år måste vara den mest värdelösaste siffra att fylla. Varför liksom? vad gör det för nytta? ett mellanår som bara måste finnas där. Kan inte typ staten eller nåt sätta upp en ny "regel" eller något nytt fenomen som kan brytas när man fyller 17, det skulle vara grymt härligt.
16, inte världens roligaste år men det är iaf någonting som händer - man får övningsköra.
18, bästa året - man bir myndig men 17. Så jävla tråkigt att fylla 17.
Inget nytt, man är precis i mitten av gymnasie utbildningen, inte ens i närheten av att ta studenten eller någonting. antingen är man för stor för något, eller så är man för liten.
usch. vill inte ens tänka på när man fyller 17 det är ju fan bara deprimerande. man känner sig som en big mega baby, (eller iaf knott som är en big mega baby... :D )

GLÖM NU INTE att gratta therese på "THE BIG DAY" nu på fredag den 1 februari! det är ju SÅ KUL att fylla 17 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P


image160  DÅ: 16 årig rebell langar posen


SNART: 17 årig mogen kvinna

fortsättningen..

SOM det utlovades kommer nu kvällens bilder! Kvällen blev inte riktigt som planerat, ovanligt! Jag å tezan gitta till mikkan P där redan en frida var. Alla de tre flickorna var väldigt slitna, undra varför?

Äventyret i bild:

(förväntningarna var höga när vi ingde på hos mikaela i hägerstensåsen, tänk om den onde grannen petterson skulle få syn på oss!)

(kvällens värd hälsade oss varmt välkommna och bjöd på glass m. oboy och lussebullar)

(pigga flickor skrattar sig hesa till "little brittan"  samt berättar om gårdagens äventyr)

(närbild på T-lindblom @ mikkan p:s soffa)

( Jennifer-E poserade glatt i sina svarta mode byxor)

( äventyret är slut och två trötta flickor + en grabb sitter nu på 141 på väg hem för att ladda om för morgondagens äventyr)


/ t & K


tezan by night!

Tjo bre alla mytomaner!

Ikväll smäller det rejällt! FAKKA.UR.COM haha nej jag och tezan ska återförenas efter kanske låt mig se 2 veckos paus! Vi hade tänkt att gå på bio och sen vet man ju aldrig men det är ialf en bra start!!
Jag hade dock tänkt att vi ska dokumentera lite vad vi ser när vi lämnar gamla trygga älvsjö! Jag lovar att det kommer bjuda på lite naturbider och annat spännade!

fortsättning följer...


Nu satt jag och kollade igenom lite gamla bilder från nian! Kabaren och balen, jag måste bara säga att den här bilden är så skön, varför ser alla så dragna ut men det var ju dag utan drog? GRYMT iallafall!

image151

CITAT

Idag när jag satt vid datorn i skolan och spelade lite christmas caper för att fördriva tiden, mindes jag ett mycket klokt citat från min gamla lärare som han sade första svenska lektionen med 6T3:
(kunde tyvärr inte skriva ned detta i bloggen på en gång eftersom safari av någon konstig anledning inte kunde logga in på blogg.se utan bara stängde ner sidan)

"Hellre en plugghäst idag, än en dum åsna i morgon"


Det är ju bara fööööööör klokt asså!
Hellre liksom plugghästa än att vara en dum åsna senare!
SÅ KLOKT

minnesvärt är det också!

image149image150


citat

image148
(therese och robin lindblom busar sommaren 06)


"för att bli gammal och klok måste man vart ung och dum!"

Ett citat som inte ser så mycket ut men det finns faktiskt en fin mening med det, det var en go vän som berättade det för mig. man lär ju sig faktiskt av sian misstag och aja men nu kändes det som knottherese.blogg.se blev LITE för seriös men jag kände att det var dags! kasnke var det en engångsföretelse men man vet ju aldrig vart vinden tar en.....

studiedag

studiedag imorgon, finns det något härligare?
förutom att man måste plugga då för att man har lite prov och redovisningar..den e najs!

skräckinjagandesmile

image147image146image147image147image147image147image147image147image147
image147image147image147image147image147image147image147image147image147

JÄVLAR dom här cykolp smilisarna är så grymt läskiga, vosst dom användbara och roliga MEN jag tror det ligger en hund begraven för det är något skumt över dom, dom ser så jävla snälla ut men egentligen är dom jävlarna skit läskiga och farliga! Tänk dig att du vaknar upp en natt och så sitter en sån där smile framför ansiktet på dig!!! FY satna vad läskigt!

pease

ta från de rika och ge till de fattiga

det är en grymt snygg frisyr! lite skallig på ena sida men då tar man bara vattenkammen och kammar över!! genast är man inte skallig längre!!
bara ett tips
typ mr.bigger

KÄNDISVARNING

Skulle stam-shoppa lite på prisxtra vid mariatorget igår och vem står då inte där i kassan med en lysande blå skatar hjälm med något stort klistermärke på om inte Peter Siepen. En päls hade han på sig också. han köpte en stor choklad ask och diverse andra saker som han hade i en påse. slängde chokladasken under armen hoppade på cykeln som stod parkerad utanför och cyklade iväg!

image145

Vattenfall

  1. Du drar handen genom håret och man fastnar inte i någon tova!
  2. Du skulle aldrig dra ut på stan utan att ditt hår är vattenfall
  3. Ditt hår är nästan elekriskt för att det är så utkammat hela tiden

När ditt hår är extremt utkammat kan du stolt säga att du har vattenfalls hår. Oret vattenfall kommer från min farmor, som brukade säga så när jag någon gång hade utkammat hår. Frida bergkvist är ett praktexempel av vattenfalls hår, hon har alltid niagarafallet i hårsvallet!




- hejhej, jag känner mig otroligt tuff för nu får jag äntligen skriva i knott och therese's blogg, shiaaaaat!
Peace out mother fuckers och heja bajen//// Simone Jacobsen (:

det som geller

Eftersom att vår blogg är så otroligt populär och vår statistik hela tiden ökar så måste vi bara visa vad vår blogg handlar om, vad den är och vad den kan innehålla. Eftersom vår blogg är något alldeles extra så genom en kvick research har vi skrivit upp på ett roligt och stimulerande sätt vad vår blogg "innehåller".
Välkomna och Njut både nya och gamla läsare!



K=k00l
N=Nyhetsorienterande
O=Oreda
T=Tisslig
T=Tasslig
H=Helleflundra
E=Energisk
R=
E=Exotisk
S=Seg
E=Extra ordinär

VAFAN HÄNDER MED SAMHÄLLET?!?!?

VARFÖR OCH HUR?! hur kan man göra något sådant?!
Idrottsgalan bytes ut mot andra avenyn!!!!!
sportfånar får pris för nån usel insats som jag skulle kunna göra mycket bättre! bästa sändningstid och bästa kanalen! HALLÅ!?
svt förstår inte hur många ungdomar som trodde att de skulle få se sitt favorit program! man mår inte bra av sådant här, både psykiskt och fysiskt man bryts ned.
Idrottsgalan 2008 heter den också, varför får dom pris för något de KANSKE KOMMER att göra!?!?!?! Galan borde väl ändå vara i slutet av året för de insatser de HAR GJORT!?!?!?
NEEEEEEJ idrottsgalan är LARV! och SPECIELLT när den är på andra avenyns sändningstid!

TACK SVT, TACK FÖR INGENTING

image143 andra avenyn gänget
image144 
Kimpa. Vem vinner returmatchen? LÅT MIG VETA

green street hooligans

Green street hooligans är en cool huliganfilm med många snyggingar!
Detta är Sissis och fridas favorit film och de kollar på den jämt och ständigt! Flickorna ser såklart filmen med svensktext eftersom de är ju ganska mycket SVÅRA ord i filmen! I filmen sägs det:
"lets go fucking mental" översättningen blev "Nu får vi tokspel"
HAHAHAHAHHA det måste vara den  sämsta översättningen EVER! haha tänk att ni är k00la huliganer och sen så skriker de NU FÅÅRR VII TTOKSPEL!



(- grabbar snart får vi tokspel!)

SAVIOR IN THE NÖDEN

Måste tacka hjärligt en viss person som under inga som helst omständigheter skall nämnas här i bloggen..
han lånade mig ett par cd skivor och nu är min dator i full gång igen och ipoden kopplas in galant! Woooohoo!
äntligen funkar lite saker här!!! :D:D

LEXIKON

-Datanördar som vi alla kidz är så använder vi oss av förkortningar när vi skriver på datan. Det är det mest nödvändiga sättet att skriva på och med ens hetsiska schema så sparar det både tid och pengar..

Nu följer de vanligaste och bästa förkortningar. En liten enkel ordlista för dig som är amatör inom datorer och dess egna, unika språk.

- L0L = Laughin On Load
- OMG = Oh Mother God
- BRB = Be Right Black
- IRL = In Reality Lives
- AFK = Away From Kloster
- MVH = Med Vänliga Händer
- WTF = What The Floor
- ASG = As Grina
- KMB = Korv Med Bus (kinky)
- MC = Motor Circle
- XL = X-tra Lift
-  ROFLMYOWECDC = Rolling On Floor Laughing My Ass Off While Eating Chips Drinking Coke (Från en stadig källa)


MVH We Salute You //knottherese.blogg.se - Erat ljus i januari mörkret

äntligen!

ÄNTLIGEN ÄR VI IGÅNG IGEN!
nu sitter jag i datasalen tillbaka i skolan!!! UNDERBART! som man bara gått och längtat att det ska dra igång igen!
bakom mig står jakob solbränd! han säger att det är jätte kul att sparka ïgång ett ny termin!
framför mig sitter frida "bitchen" bergkvist och chillar på ansiksktsboken!
bervid mig sitter Viktoria´"kjelle" och diskuterar  koffeintabbleter!
ibland är våra lektioner bara för interessanta!!!!!!!!!!

image140
(världens starkaste björn och världens bögisagte kanin!)

hejhå

JA, nu är jag hemma i sveden igen.
har haft det bra borta i staterna köpt lite saker bl.a en ipod touch MEN SKTEN FUNKAR INTE!
måste ha nån jävla inställning till datorn men ICKE det funkar inte heller. och sen har jag fått en "ny" dator. men ICKE så funkar inte internet för att ladda ner nya itunes. Detta suger



knott ringde mig inatt klockan ett. jag var FÖRVIRRAD, trodde jag befann mig på ett hotellrum i canada och att det var en tidsskillnad på sex timmar. men jag förstod att jag hade fel när jennifer upprepade att det var ett på natten hos henne och inte på dagen som jag tydligen trodde. det var lääääääääskigt!!

HejDÅ

FETING KOOLT!

  • HAHA först måste jag tacka för den skköna kommentaren!
    Medaljen var från 2003, sämsta ni är. Ni är tjejer, ni ska laga mat!

    BRA SAKER SOM HÄNDE IDAG:
  • Therese kom hem från USA, been there done that på henne!
  • Jag kom på en k00l sak idag när jag satt i seket i brännkyrka, att vi hade ingen musik så då tog jag mobilen och satt den emot en mikrofon och dåå bleev det drag!
  • Hittade en rolig lapp på min anslagstavlan vid datorn som det stor: "hej jag är en glad pojke på 15 vårar" haha vet inte vem som har skrivit det!
  • Jag fick gå upp 06:30, bra träning för skolan!


nananana

Idag hände det: Älvsjö aik Dj vann stockholms winter games! KUL
17-1 i målskillnad på 4 matcher, det är faktiskt grymt!
Publiken var spända när matchen startade men ganska snabbt dommmmmiiinnneerraadee älvsjö! KUL
En fin guldig medalj hänger nu runt alla gladas halsar. KUL


image139
(kolla, vi kan ju t.o.m gå som en låång orm)

k00lt tips

Här kommer ett k00lt tips till alla k00la grappar och katter out there!
När du ska skriva ett k00lt sms,brev,uppsats, flaskpost osv gäller det att vara välförberedd med en k00l line!
Därför gäller det att utnyttja alla o:n och förvandla dom till 00:or!  använd gärna ord som lol det är k00lt!
Många lipgubbar är najz :P:P:P:P:P
Men det viktigaste av allt är att utnyttja de ökända dubbel jj:en! detta ger meingen en liten finess!
EX
skojja och hajja

Så nu har du skall du bara sammanställa alla delarna sen är du redo för vad som helst!!

k00lt tips

HÄR KOMMER ETT K000LT TIPS TILL ALLA K00LLA GRABGBAR OCH GUZZAR OUT THERE!

Om man vill skriva ett k00lt sms, brev, uppsats, flaskpost eller nått annat så gäller det att ha ett k00lt språk!
Ett k00lt språk, då gäller det att dra till med dubbel jj:en!
ex:
hajja och skojja
det är så man ska skriva! skojja..


2008!

IDAG ÄR DET 1/1-2008! (bara det är ju värt ett inlägg!)
Idag är det alltså början på det nya året 2008, jag som har gått runt hela förra året och trott att det var 2008, men icke sa nicke :P!
 Slaskig snö ligger blött över gator och torg! Sveriges väder gör en ALLTID lika glad!
Kvällen igår var najz! morgonen därpå lite huvudvärk..
Inget ´nyårslöfte för mig men jag kanske kommer på nått lite senare!

Jag måste dock säga en sak jag stör mig grymt på, det är inte nått stort men.. den neon röda skylten i skärholmens centrum vid bussarna är helt fel,
"SKÄRHOLMEN CENTRUM"
man säger väl ändå skärholmens centrum?!

förmodligen är det väl bara jag som gör det men jag tycker att det ser helt koko ut!

image137
(skärholmen centrum)

RSS 2.0