seriöst inläggg

HEJ ALLA SERIÖSA LÄSARE!!

Jag känner mig mogen nog att skriva ett inlägg om pluggning. Jag måste bara säga att jag och frida lider av ett stort problem. Jag tror absolut inte att vi är dem ända som lider av dettta problem.
Vi kan inte plugga, hur mycket man intalar sig själv så funkar det inte, vad är det som gör att när man säger att man ska plugga i en timme så blir det max 15 minuter? Jag har tagit hjälp av profetionell hjälp iform av bra internetsidor!

 Därför har jag  tagit mig friheten och skriva lite pluggtips och detta är från kunniga personer:
Ärligt läs det här det är faktiskt bra!

* Det bästa sättet att få maximalt pluggat är att utnyttja all dötid. T ex till och från skolan, på pendeltåget till flickvännen/pojkvännen, flyget till mormor mm. Utnyttjar man all dötid så slipper man sitta hemma och plugga så mycket!

*När jag hade svårt att koncentrera mig på pluggandet, brukade jag helt enkelt SJUNGA texten jag hade framför mig. Det lät förstås inte riktigt klokt, men det var ett sätt att dunka in budskapet i huvudet, att hjälpa hjärnan att hålla sig fast vid ämnet och inte segla iväg mot lättjan. Pluggandet blev faktiskt genast lite roligare. Men det är nog säkrast att vara ensam i rummet när man gör det. Beteendet kan ju te sig aningen märkligt för utomstående...

*Plugga ibland ensam, ibland med andra. Variera läsande, skrivande, tecknande och lyssnande (låt någon annan berätta). Ställ frågor till dig själv och besvara dem med hjälp av texten.

* Mitt bästa pluggtips är att sätta upp små personliga deadlines. "Före klockan sex ska jag ha läst klart de första tjugo sidorna".

*Det första man ska tänka på är att vara ute i god tid så man inte sitter dagen innan man har prov och inte kan någonting, visst man kan klara det men det är inget man lär sig på i längden

*Man tar en 5min paus minst en gång i timmen och helst utomhus. Blir det för jobbigt ett tag, sätt mobilen på alarm 20min framåt och gör nåt annat, när telefonen ringer fortsätt med det pluggandet det är lätt hänt att man glömmer av tiden om man gör något annat

* Till sist gäller det att hålla blicken fokuserad på vad du verkligen vill. Du måste bli klar så då ser du till att bli det.


action x 10000000000000

Sista lektionen för dagen....jippi 1,40 h naturvetenskap! Kan det bli bättre?! Hursomhelst satt jag å några andra lirare i min klass och kolla på lite intressanta en djur och växt vävnader i ett microskåååp! Det var jäte spännade och mitt i all spääning så ringer min mobil! SHEAT fett piiniit när man har lektion, men andra halvan av klassen höll på med instuderingsfrågor medans vi andra labbade gärnet så jag fattade att det var frida som callade! VAD ville hon tänkte jag?! I ren panik svarar jag och till min stora förvåning så säger frida att det är FET action utanför

DET HADE SPRÄNGTS EN BILBOMB PRECIS UTANFÖR VÅR SKOLA!! ( en väldigt liten, menmen)

Jag skriker ut i hela klassen att det brinner utanför men inte en jävel reagerar så jag springer till närmsta fönster på andra sidan skolan och när jag kollar ut och det är tjockt med rök! WOOOWW var det första jag tänkte, men efter en stund så kommer restan av klassen, NU passar det att komma!  och tryckte sig mot glaset för att se.
Efter en sekund kommer frida ner rusande med andan i halsen men några andra och säger att om man lungproblem eller astma eller tycker att röklukten som FANNS i vår skola var läskig eller besvärlig så fick man draa, så helt plötsligt hade hela klassen väldiga astmaproblem! :P:Pbusfrön allihoopppaaa!
Efter en stund var vi utanför men inte fan var det nån action kvar då! :( bara lite mesig grå rök! MEN ialf var det dagens action drama och det var svår smält! ( frida hade DOCK sätt brandbilen)

image111
(vi är dock inte helt säkra att det var en bilbomb men det var DET alla sa att det var, men annas var det bara en liten sketen brasa i en bil)

/knutt

Kaddkaka invasioonnnnn

NUUU är vintern här och då finns det inget bättre än att låta den asiatisks slaven hemma hos dig baka en godeligod kladdkaka som står rykande klar hos dig när du kommer hem från skolan!!!

image109

MEN vi måste dock varna alla personer som inte har en såkallad gräns! detta innebär att begäret av socker är oändligt! Men ta kladdkakan med en ro och börja ej hets äta detta kommer bara leda till katastrof!
Här har vi ett skrämmande exempel för att ni ska förstå allvaret i det hela:

image110 ( ey miss fatty fatttyy)

// kotten å terry

Väckans Ris & Ros

Väckans &

Knott ger väckans ris till: den nya eleven i klassen som leker gangster och tror att han är nått! ABOOW!
Knott ger väckans ros till: den underbara kocken som lagade god kinesmat åt henne i lördags, tack!
Knott ger även väckans fundering till: Nussi som har gett henne smeknamnet Prins?! Hon förstår inte varför gossen kallar henne det från ingentans!

Therese ger väckans ris till: Tröttheten som överväldigat henne denna helg, sovit minst två grr om dagen. vad ahr hääänt?
Therese ger väckans ros till: Bonde-Fredrik som i onsdags valde att ha kvar Lena! Yihaa!
image107   image108   ÄR DET KÄRLEK?

wow

Idag är det den 24/11 och förstår alla vad det bertyder?
JO att det bara är en månad kvar till julafton! det är ju inte långt kvar! jaja ville bara påminna alla glömska att det är hög tid att skriva önskelista å skicka in till tomten!!!

image104
 (tezan i tomteluva förra julen)

porrfilmens förspel

Grymmaste programmet, Miami Ink

the gang

image103

Ridning

HEJ ALLA K00LA!

IDAG HAR JAG RIDIT!!!!!!!!!
JAG HAR LÄNGTAT HELA VECKAN PÅ DET HÄR! wohoooooooo
JAG FICK FÖLJA MED Å KIKA I FRIDAS STALL SOM LIGGER NÄRA ALBY GÅRD! DÄR ÄVEN FRIDA BRUKAR HÄNGA PÅ FREDAG KVÄLLAR! MENMEN JAG FICK I ALLA FALL SITTA PÅ EN HÄST VILKET JAG INTE HAR GJORT PÅ ETT JÄVLA BRA TAG, FAKTISKT CA 3 ÅR!
DET VAR AS KUL! FÖRUTOM ATT HÄST JÄVELN VAR GALEN NÖR VI SKULLE HÄMTA DEN I HAGEN + ATT HON VAR BRUNSTIG! VILKET GJORDE ATT HON VAR LITE SMÅ HORNY HELA TIDEN!! tihihihihi
SEN RED FRIDA PÅ HENNES POLLE HON HOPPADE LITE HINDERE OCH JAG STOD I ETT HÖRN OCH HJÄLPTE HENNE MED LITE HINDER!

image102 (om allt ändå vore så här fridfullt!)

lika som bär

"lika barn leka bäst" brukar man ju säga därför tycker jag att det ä dags för lite likheter!
hoppas dessa bilder bidrar till många skratt!  :P
haha idag såg jag världens skönaste bild på therese! HAHA


image96 (klassikern)

image97 ( sexyback)

image98  ( rund å goo)

image99 ( sweetiiis)

DAGENS TIPS

TVÅL OCH VATTEN

tvagar bort de mesta orenheter och små problem

image95

veckans rövhål

veckans rövhål är suger hårt, om ni förstår vad jag menar.


Dagens dilemma

Det är första simlektionen på gympan i skolan. Du har din nya knytbikini och hela lektionen går som smort. När flickorna går därifån så vill du imponera på grabbarna som är kvar. Du känner för att styla lite för de medans konkurensen är borta.
Alla står uppe på kanten och du tar din chans. Du går sakta fram emot kanten. Du känner allas blickar bränna i nacken. Väl på kanten laddar du och gör ett snyggt svandyk ner i bassängen, du tar lite crawl och fjärils -simtag gör lite kullerbyttor och står på händer på mittten av bassägen, när du väl är igång kan du lika gärna köra hela programet och sedan fortsätter du trixa vidare. Väl framme vid den andra kanten dyker du graciöst upp ur bassängen och ler så mycket du kan. Du hör allas vrål och visslingar, du är stolt, du har lyckats.
Sen, till din fasa ser du hur en av de "tuffaste" grabbarna plockar upp något ur bassängen. Dina bikinitrosor! Alla skrattar och lägger dom på ett bord som står vid den andra kortsidan. Sedan sätter de sig vid stolarna vid samma bord och ler och dinglar oskyldigt med benen. Det finns ingen där förutom dom, och den enda vägen ut är förbi deras bord.
Vad Gör Du?

image93  image94

coola grabbar

PORRIGASTE TIIGGERN /real loove!

assååw nu ligger det till så här att jag å min homiie friida hade en fet hålis idag på ca 4 timmar och då beslutade vi att bege oss hem till mig och checka lite youtube klipp! SÅKLART köpte vi lite gott! en chirre  å en chokolattttttttttie! :D ÄRE FEKKE Å ÄRE!! men hursomhelst så visade friida lite parlament klipp som var TJOCKT MED NAJZ!

MITT I ALLT SKRATT SÅ STANNADE KLOCKORNA, VINDARNA VÄNDé OCH INTE MINST TUPPEN GAL OCH ÅSKAN GICK!!!

MAGNUS BETNÈR ÄR SÅ FUCKING KATT HAN ÄR SÅ PORRIGT KAXXIG Å HAN SKRATT ÄR UNDERBART!! HAN ÄR VERKLIGEN SVERIGES  KATTIGASTE KATT!

sen vi ba FAKKA UURRRR! det var då vi först förstod vad äkta kärlek var! REAL LOVE! thank god a REAL halejujjjiaa moment!

Kul om någon annan tycker likadant :P:P:P:P



image91     image92  (han är FAKTISKT snyggare om man kollar på klippen med honom)

SCRUBS

Detta underbara program som handlar om ett sjukhus "the sacred heart" eller "the sacred fart" som jd och turk skojar till det i ett avsnitt!
I sjukhuset finns många olika roliga karaktärer och ibland händer det en del bisarra saker..

image89 J.D "SNEAK HUG" (en smygkram som kommer när man minst anar det..)

(OBS två bra kramar är även KOALA GREPP & BILBÄLTE, dock inte med i scrubs..)



image90
HELA GANGET


kl: 22:50 eller 23:10 dubbelavsnitt på sexan på vardagar DON'T MISS IT
!

jennifer








EN BOCK, EN PLINT, EN-BOM








daddis day!

Hej tja hallå!

Igår var det alla pappors dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Therese hade laddat upp med en ny slips åt sin pappa lelle ( lelle luring) även kallad!
Knott hade därimot inte glömt bort det, utan snarare inte tagit sig tid att gett sig ut på stan å köpt nått,
men på morgonen räddade hon upp sitiationen med hjälp av sin vän Tezan L.
Kl 11 15 ritades ett FIN tecking och flickorna skrev en egen låt! med en refräng som följde: HANSA DAA MANN!

Jag tror våra daddis blev nöjda och jag hoppas ni uppvaktade era fadrar!! om inte kommer det ju flera fars dagar! :P:P:P:P:P

bilder kanske kommer men det är nått fel på uppladdingarna!!!!








Väckans Ris & Ros

Väckans 

Therese ger väckans ros till: Att nu börjar allt bli mysigt när man går i stan, mörkt med ett lätt täcke av snö och skyltfönsterna strålar ut värme! GRE@T
Therese ger väckans ris till: Hennes inkompitenta mentor Jörgen som inte beter sig som en mentor utan ger oklara inrtruktioner eller rättare sagt INGA INSTRUKTIONEN! hallå vi går faktist på gymnasiet!


Knott ger väckans ros till: Snel kompis i hennes klass som gav henne hela histora provet! GRE@T
Knott ger väckans ris till: Hennes dumma imunförsvar som inte har ställt upp för henne fullt ut den här veckan! och att moderatur har gett oss skit kallt väder med snö! bläää

/ tack för vi fiiiick dela med oss av våra funderingar!

TORSDAGEN

WOHO torsdagen blev riktigt LYCKAD! FETT MED NAJS ASSÅ
nej men vi hade inget att göra så vi målade lite naglar, detta är resultatet:

image85

och detta är den anonyma kvinnan som målade naglarna:

image86


Allas vår vän Günther

Fakta:
Namn: Mats Söderlund
Artistnamn: Günther
Nickname: The Pleasure Man
Född: 1969
Yrke: Fotomodell och artist
Boende: Malmö
Familj: Okänd maka och två barn
Musik Genre: Bubblegum
Största hitarna: Ding Dong Song, Teeny Weeny String Bikini och Touch Me
Medarbetare: The Sunshine Girls och Samantha Fox


Fräscha Fraser by The Pleasure Man: (Några av mats Söderlunds mest kända citat)
"Hola, hola, ratatatata"
"You touch my tralala my ding ding dong"
"mmmm"
"Bananas, Melonas yeah.."
"aaaah"
"a banana split, No no siesta"

VARNING:
Hans låtar och musikvideos utspelar sig mest i heta tropiska klimat, där det anspelas mycket på party och sex och sprit. (samlag och alkohol)



Ett litet kollage


image84

Mer info om Günther och hans evenemang hittar du på www.gunthernet.com

För att gå vidare på hemsidan måste du klicka på länken: Enter The Empire

VACKERT

Nu, äntligen kommer bilden på denna lilla gåva som knott gav till mig. Se & Njut!

image82

:P

Tja fan, igår var det myskväll med nussi! Det bjöd på film å popcorn å VATTEN!
Jag såg något som jag aldrig sett i Nussis ögon, dom började glittra och han såg lycklig ut när Sandor trädde fram i SUPER filmen Sandor/ Ida!  Många långa blickar fastnade på sandor i balettdräkt!

NUSSI <3 SANDOR=?


(PS jag skojar nussi är mannen) :D


Väckans Ris och Ros

NU uppgraderar vi oss och därför får veckans ugly vila några veckor och så kasnke det dyker upp igen men man vet aldrig säkert!

NU därimot inviger vi Väckans Ris och Ros som är en blandning av glädje och tårar!





VÄCKANS   & 

Therese ger väckans ros till: Bananljuset hon fick av knott ifrån Malta, bilder kommer i ett senare inlägg!
Therese ger väckans ris till: Alla dessa taxipengar som sugits ur hennes pengapung

Knott ger väckans ros till: Stor kvinna med stora hägtuttar som krama om henne när honn blev rädd på Malta
Knott ger väckans ris till: Den sugiga kvaliten på hitta nemo filmen som hon och therese skulle se


tjoohoo hemma i gamla svedala!

Okej efter 4 timmars sömn är jag nu redo att skriva ett liten sammanfattande utvärdering,
Resan har varit kanon jag å mamma har haft jätte bra väder, vi besökte en blå lagon och där fanns det mycket vackert vatten! Maten var god och jag har vilat ut mig ordentligt ;D


NU ska jag berätta för kommande resenärer som väljer att åka malta, vad det finns mycket och många av där:

* Mycket sliskiga håriga malteser ;);)- VILIGA OCH MÅNGA OCH HÅRIGA!
* Mycket gula bussar från 50-talet- öppna dörrar, läskigt!
* Mycket stort utbud av olika chipssorter- paradis för mig
* Mycket vänstertrafik- Läskigt och ovant!
* Mycket mjällshampo reklamer- på tv-reklamer, på reklamskyltar undra varför? :P
* Mycket vatten- ja, Malta är ju en ö
* Mycket gula CISK skyltar ( cisk=öl) på maltesiska- alla kyltar ser likadana ut!
* Mycket små gator- lätt att virra bort sig

 

 

image78 ( i varje hörn lurar en cisk skylt!)

image79 ( blåå blåå vindar och vatten)

Menmen jag är nöjd med vår trip och det är väl ändå skönt att komma hem!


RSS 2.0