:D

-Avstigning för samtliga pasienter, alkisarna när de klev av i telefonplan!


skratt

ALLÅÅHA!

När man skrattar jäävligt mycket får man ett såkallat skrattanfall eller skrattatack!
det är INGET farligt men det är jävligt kul! Dock kan det göra ont så man inte kan andas.

Skrattanfallet startar när någon säger någo kul, det kan tex vara:
* att en dansk ramlar i fruängens centrum och ligger som en snöängel på marken
* att man pratar brittiska med hästar
* man är övertrött
* om någon ond människa kittlas

Då kommer vi till poängen och det är fatiskt att det är skit bra magträning och eftersom alla är så tjocka så är det bara att sätta igång att skratta!
image212

HAHAHAHAHAHHIHIHIHIHIHIHIHHOHOHOHOOHOHEHEHEHEHE


home

TJOHOOO

Nu är jag på säker mark igen! Efter en lätt köldskada och ordentligt med träningsvärk, kom två glada flickor hem igår eftermiddag!
Livet på landet hade varit kanon skojj och det var mycket rida för pengarna! (hästridning, annas låter det snuskigt) Tack Frida Bergkviskt för ett par underbara dagar med dig, du är sjuk i huvudet men det kan jag leva med!
 menjag blev skogstokig på slutet!

image211

(jävla stockholmare tänker gnesta bönderna!!!)


SKIING IN ÖRIKET

Nu bär det av till ÖSTERRIKE. Jag, mickan P och hela hennes tjocka släkt (+ några till, sammanlagt 60 pers) drar iväg i den (SLITTERNYA) bussen! 24 timmar i buss är INTE ILLA, fast sedan blir det skidåkning i cirka en vecka. Hoppas det blir fint väder så vi kan schteeeeka lite ute i solen :D Hotellet är självklart fler stjärnor än tre och med frukost, lunch (om man vill) och sedan trerätters middag. Poolen finns självklart där och Mickan och jag får ett eget rum, det kommer bli gAAaaLeeEEt! Juste, MAYRHOFEN heter stället vi ska till! Vi är back on track igen den 29 mars, alltså nästa lördag!
SEE YAH THEN, HAVE A NICE PÅSKLOV KIDS!

image210
MAYRHOFEN



LOV

what da fuck, 
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNTLLIIIGGGGGENNNNN är det lov!
 Finns det något underbarare egentligen? nej faktiskt inte eller jo hahah tack haha men det ska inte säga men jag tror vissa förstår! *hemlis*
Jaja therese drar till österike med mikkan P idag så dom lär man ju inte behöva träffa på ett tag! *skönnt* skoooooooooojja
Han som inte får nämnas vid namn + dav Z ska dra till italia på lördag så dom kommer man ju inte heller se på ett tag! men dom ska ta det lugnt...*nnaat*
Jag drar med frida och ska fakka ur totallt på en *destination unknown" nej vi ska njuta av några härliga dagar på taffnäs så skönt att komma bort från storstaden ibland.  Vi beräknar att komma hem på söndag.
så ser schemat ut de senaste dagarna! näjz

JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG UPPSKATTAR VISA PERSONER I MIN OMGIVNING SÅ JÄVLA MYCKET OCH NI VET EXAKT VILKA NI ÄR! ett stort +



( glöm inte att det är påsklov och då firar vi jesus)

EN UPPSATS SKRIVNING FÖRFAN

Jaha, så helt plötsligt ska man ha en uppsats skrivning imorgon på tre timmar. KUUL!

in tha school!

Hej hop sug en snopp!
idag när vi hade historia snckade vi lite om olika revulutioner.
Vi började prata om amerikanska revulutionen. Skrev av lite från tavlan när man med häpnad ser att det står ett otroligt långt ord
SJÄLVSTÄNDIGHETSFÖRKLARINGEN! orka jäääääääääääääätte lågt ord
exakt: 28 bokstäver! det var inte illaa

FINA FISKEN

Denna fisk gör en på ett glatt humör. Iaf mig. Så fort jag ser denna fisk börjar jag garva. Det är en fin fisk. Fina fisken brukar jag kalla den. Den är mycket glad. Egentligen är det inte hela fisken. Det ska vara två till delar i mitten av fisken, men det är just utan de delarna som fisken blir fin, och rolig!

image208

obs, detta är en msn gubbe och ett montage (b1b4, b2b3 SAKNAS)

USCH

Hittade död musunge i chipspåse

Thomas Sällströms barnbarn fick sitt livs chock när hon åt nachochips - hon fick hår i munnen. Och i påsen låg en död musunge.

Publicerad 14 mar 2008 16:15
Uppdaterad 14 mar 2008 16:21                                                                                       Foto: PRIVAT

Det var för några veckor sedan som familjen Sällström köpte nachochipsen på ICA. Thomas Sällströms barnbarn som är 16 år är vegan och fick ett hårstrå i munnen efter att ha ätit halva påsen. När hon tittade efter låg där en död musunge.
- Hon mår inte alls bra efter det här, säger Thomas Sällström.
Efter den chockerande upptäckten kontaktade familjen ICA som genast ville komma och hämta påsen men det gick inte Thomas Sällström med på.
- Det känns inte som om de bryr sig om det som hänt. De vill bara klara sig från ännu en skandal, säger han.


Teori

ICA:s teori bakom det inträffade är att en mushona tagit sig in i påsen för att föda men sedan har hon blivit skrämd och lämnat ungen till sitt öde. Musen som hittades i chipspåsen skickades efter upptäckten till Naturhistoriska riksmuseet för artbestämning.
- Var det hela har skett är inte klart, säger Emma Månsson, informatör på ICA.

Engångsföreteelse

Enligt ICA rör det sig om en engångsföreteelse men för säkerhetsskull har de vidtagit åtgärder med fler kontroller för att se till att det inte händer igen.
- Det är verkligen beklagligt det som skett, säger Emma Månsson.
Som plåster på såren har familjen fått 1000 kronor från ICA och blommor. Thomas Sällströms barnbarn har också erbjudits psykologhjälp.


FY FAN, håll ögona öppna!

celebrity porn sajt

Stjärnspäckade fredagen!
Började med simning i Eriksdalshallen, (då man glömmer att man är 17 och leker som om man vore 5 igen och kör race i watersliden och skvätter och hoppar runt)
I duschen sedan, ser vi en NAKEn Therese Alshammar, DET NI!
sen kommer man till mariatorget och möter knappen och hakim hand i hand, (typ) iof är det vardagsmat eftersom de jobbar i min skolbyggnad..Shiiaat..
två sekunder efter det kommer NIKLAS STRÖMSTEDT vandrandes lite vilsen och borta i blicken. Och sen tog det slut
TJINGELING



image209
nice pic

dubbel solarium

Vad gör man om man är på ett solarium och det bara finns ett solarium fast man är två?
JO, då delar man på ett helt enkelt!.
Jag, Frida och Carro skulle sola efter skolan. Carro tog ett solaruim, sen stod jag och frida kvar  och det fanns bara ett solarium ledigt! Vi bestämmde oss för att dela. Dessutom hade vi betalat för mycket. Vi hade betalat för 40 min. så då trängde vi oss ner två stycker i ett solarium och det är trångt! När vi legat ett tag känns det som vi ska börja sova, men vi kan ju fan inte somna för då kommer vi dö, och se ut som jävla kokta kräftor efter 40 min! SÅ vi börjar hysteriskt att sjunga me di MY COOL för att hålla oss vakna! Turas om att så lite sol på ena armen!
Efter en kvart säge rjag till frida
- varför solade vi inte bara 20 min var istället för att dela i 25?
-faaaaaaaaaaan!
haha palla inte kunna tänka!


daGGs inlEgg

Idag har det varit en dag som alla andra.
Jag vaknade satte på mig kläder, gjorde en toast, sminka mig, sprang till bussen, glömde busskortet, sprang tillbaka, åkte till skolan, hade spanska, hade vikarie, fick skit svår uppgift, skrev av alissa, blev klar på en kvart, hade håltimme resten, gick ut till rutan sen cafet, det var svängit, sen retorik, finns inget roligare, spela upp vår nyhetsändning, åt lunch, var ändå hungrig, åt en macka, hämta en till med carrro, och en till igen, sen mentorsmöte, de 20 minuterna gick åt att höra om andres orm, sådär,  sen torsdagsgruppen, var där i en kvart, sen bestämde vi oss att åka hem istället, palla coola, vid odenplan hitta jag en reklamaffisch med frida på, söt, hon blev sur, jag belv, glad, hon hitta en bild på mig, jag blev sur, hon blev glad, åkte till slussen, frida skulle av vid t-centralen, glömde det, fick åkta tillbaka, klant!

Ikväll ska jag vara med han som inte får nämnas vid namn, therese banga skulle på utställning och plugga, palla cool!

Imorgon ska jag gå till skolan igen

busigt

WOHO!
En dag när jag och några klassiar var på väg till tuben var jag på sånt där RIKTIGT bushumör!!
Lyckligtvis stod en lastbil parkerad utan för zoo affären ( bra kvalite låga priser)..kollade runt mig och kusten var klar. Hoppade på ni vet där bak finns det en lucka som man styr med en spak, så då hoppa jag på luckan och åkte upp och ner..jävlar jag var as rädd men vilken kick man fick! Nästan samma känsla som när tez och jag pallrade äpplen i sexan!! prova det!

image207

Ibland måste man faktiskt släppa ut den busiga erik inom sig!


komissarie gadget

en riktig man
image206

?

varför är det så självklart när man vet att det är rätt?
varför regaerar man på sätt som man inte vill?

going to the country!

nya spännande saker händer hela tiden. och nu är det dags för ännu en tripp till käre mora by!
det blir mycket hoj och skoj! kl sex går tåget och kl 7 är det framme i eskilstuna, och till hora-by som vi alla kallar det..
Men men, ADJÖKEN

image203


HEJSAN SVEJSAN!

Nu sitter vi här hos "den-som-inte-får-nämnas-i-denna-blogg" Sundberg.
Knott skriver skola och "den-som-inte-får-nämnas-i-denna-blogg" Sundberg tittar med beundran på
independence day! den är inte najs, mars attacks är SO MUCH BETTER!
"den-som-inte-får-nämnas-i-denna-blogg" Sundberg letar efter sin bysse. men sin mysse har han på huvudet, samt sin koala björn i famnen. Det blir lite läskigt när man tittar för mycket på läskiga alien filmer!! MEN då åker bara myssen ner framför ögonen! Ibland får man trösta "den-som-inte-får-nämnas-i-denna-blogg" Sundberg för att det blir lite FÖR läskigt.. men men. det går nog över med åren.


HITTADE EN AS NAJS BILD NYSS PÅ MR BURNS
image202
hahahahahhhahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahaha





blondinare

Vafan banan carro säger att hn har tråkigt och berättar ett hårkämt, kollar runt lite och finner dessa skämt som ÄR otroligt roligat!

Vad döper blondinen sitt randiga zebra-mjukisdjur?
-Pricken

Hur märker man att en blondin försökt göra chokladsås?
-Det ligger non-stop (M&M's) skal i hela köket

En brunette och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
-Åhhh, titta en död fågel!
Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften...
-Var då

VÅRA VÄNNER

Vi har två vänner. De är mycket snälla. De heter Frida och Mikaela.


  • MIKAELA PEDERSEN - Argsint liten figur med ett hett temperament. Feminist Javisst!
  • FRIDA BERGKVIST - Här definerar vi "Den coola ungdomen" "KAN SJÄLV!" "LÅT MIG VAA!"


Både två har mycket goda själar och står för uttrycket FREE SOULS


image201

Visst är dom tuffa?



YES

ÄNTLIGEN!
Imorgon är det här förbannade sportlovet äntligen slut och äntligen får man gå tillbaka till skolan!
Tyvärr får man ju bara vara i skolan i ca 3 veckor innan det är dags för ett till lov *suck* assåw palla...
image200
( riktiga bran i en riktig skola)

RSS 2.0