MOT STATERNA

Om 24 timmar sitter jag på ett plan och är på väg mot staterna! The Big Apple also called New York!
Så idag blir det packa, packa, packa! (ska också hinna bli någorlunda frisk, käka middag med mikaela, amanda och lollo samt få ett kvällsbesök av allas vår knott! menmen,)
Min resa ser ungeför ut såhär:
Åker direktflyg till new york, stannar där i sex nätter: kollar på hockey, firar jul, går runt på stan & gör andra saker.
Sen på något sätt åker vi vidare till Canada och niagara fallen! Där bor vi i två nätter vid ett hotell precis vid fallet, där finns också en niagara fallet stad med massor av grejer att göra som en 3D bio och olik attraktioner (GHOST BLASTERS) och även ett stoooort inomhus äventyrsbad för alla barn! YYIIPPIEEE!
Efter det tar vi oss vidare till Toronto och där vette fan vad vi ska göra förutom att vi ska fira nyår där och äta nyårs middag i ett snurrande torn! "CN Tower, 553 meter högt, är en av världens högsta fristående byggnader. Inne i tornet finns bland annat möjlighet att virtuellt hoppa bungy-jump utför tornet eller klättra uppför det. Snurrande restaurang och nattklubb hör också till attraktionerna liksom glashissarna som tar upp besökare till utsiktsdäcket på mindre än en minut" wihoo
SEEEn efter två veckor är jag hemma i sverige igen och dagen efter är det skooola igeeen! yeeeeh

image127
Neeew yoork

image128

hotellet vid niagara fallet


äventyrs badet :D

image131

Toronto



God Jul & Gott Nytt År på er alla! Heeej dåååå //therese

image132

image134



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0