Dagens dilemma

Det är första simlektionen på gympan i skolan. Du har din nya knytbikini och hela lektionen går som smort. När flickorna går därifån så vill du imponera på grabbarna som är kvar. Du känner för att styla lite för de medans konkurensen är borta.
Alla står uppe på kanten och du tar din chans. Du går sakta fram emot kanten. Du känner allas blickar bränna i nacken. Väl på kanten laddar du och gör ett snyggt svandyk ner i bassängen, du tar lite crawl och fjärils -simtag gör lite kullerbyttor och står på händer på mittten av bassägen, när du väl är igång kan du lika gärna köra hela programet och sedan fortsätter du trixa vidare. Väl framme vid den andra kanten dyker du graciöst upp ur bassängen och ler så mycket du kan. Du hör allas vrål och visslingar, du är stolt, du har lyckats.
Sen, till din fasa ser du hur en av de "tuffaste" grabbarna plockar upp något ur bassängen. Dina bikinitrosor! Alla skrattar och lägger dom på ett bord som står vid den andra kortsidan. Sedan sätter de sig vid stolarna vid samma bord och ler och dinglar oskyldigt med benen. Det finns ingen där förutom dom, och den enda vägen ut är förbi deras bord.
Vad Gör Du?

image93  image94

coola grabbar

Kommentarer
Postat av: frida

ja vad gör man.. skulle då vilja påpeka att jag kom på dagens dilemma :)

2007-11-16 @ 17:32:44
Postat av: Anonym

svårt läge :P

2007-11-18 @ 10:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0