STÖD OSS I VÅR "BOJKOTTA VALBORG 2009" KAMPANJ REDAN IDAG

Jag och sissi har kommit fram till att valborg är den mest överskattade skithelgen som detta land har gjort till helgdag och den"stora fest dagen".
självklart ska alla coola kids ut och göra förorten osäker om natten,men det man inte tänker så mycket på är alla dessa poliser som patrulerar gatorna fram denna natt som förevigt kommer vara dömd att misslyckas.
För dömd att misslyckas är denna vårkväll nämligen. Alla ska bli så fulla som möjligt går och dricka och festa bara för att. man tror det kommer bli skit kul men ICKE. Festerna spårar nån person spårar, eller så blir man nerputtad med kläderna på i en jacuzzi av en sketen 92:a som har allvarliga problem och sedan utjagad med städmoppar av diverse tjejer som tydligen bodde i huset. (även fast starten var helt ok i ett riktigt mansion i edeby) Dagen efter blir ju inte heller så najs då man mår sämre än man borde och inser att det inte var värt ett skit!
3 år i rad av total disaster skall inte få ske igen.
om inte ngn riktigt rolig privatfest äger rum blir det iaf för min och sissis del en nykter kväll med lotter på gamla ip och sen nån mysig film, och det enda som slinker ner i min hals blir flädersaft eller möjligtvis cola, massor med chips och godis och jävligt fet mat.

image231

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0